Consorțiul RO-BOOST SMEs organizează workshop-ul „Mic dejun cu inovatorii si scaleup-uri” care va avea loc in data de 22 martie 2019, intre orele 08:00-09:30, in cadrul evenimentului „STARTUP EUROPE SUMMIT 2019” de la Cluj-Napoca, Grand Hotel Italia.

Startup Europe Summit 2019 este un eveniment care reunește reprezentanți de vârf din domeniul antreprenorialului și inovării tehnologice, prin participarea a 600 de actori din ecosistemul de startup- scaleup- manageri de programe de accelerare, investitori, antreprenori, reprezentați ai mediului academic, ai instituțiilor financiare și reprezentanți media. In cadrul evenimentului vor fi organizate ateliere tematice și activități de networking prin intermediul cărora pot fi învățate modalități de dezvoltare a afacerilor in străinătate.

Obiectivul workshop-ului tematic „Mic dejun cu inovatorii si scaleup-uri” este acela de a facilita conștientizarea și de a arăta practic de ce este important ca societățile să includă în ADN-ul lor, încă de la început, viziunea și strategiile care generează inovație și scalare de succes. Formatul atelierului este unul interactiv și vizează implicarea tuturor participanților în grupuri de lucru. Workshop-ul va fi moderat de către doamna Raluca Cibu-Buzac, coordonator al Consorțiului RO- Boost SMEs- European Enterprise Network Regiunea Vest si Regiunea Sud-Vest.

Pentru mai multe detalii, agendă și înregistrare la workshop, va rugăm accesați https://www.eventbrite.co.uk/e/breakfast-with-een-innovators-scaleups-within-startup-europe-summit-2019-tickets-57971972731.

Agenda întregului evenimentul poate fi consultată accesând https://ec.europa.eu/digital-single-market/events/cf/startup-europe-summit-2019/programme.cfm?id=445.

IMPORTANT! Pentru a avea acces la workshop-ul „Mic dejun cu inovatorii si scaleup-uri”  este obligatorie înregistrarea și la Summit, din motive de securitate. Înregistrările la Summit se pot face până în data de 11 martie 2019 la adresa https://ec.europa.eu/digital-single-market/en/news/startup-europe-summit-2019.

WORKSHOP „MIC DEJUN CU INOVATORII SI SCALEUP-URI” (IN CADRUL STARTUP EUROPE SUMMIT), 22 MARTIE 2019, CLUJ-NAPOCA