Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia alături de TAITRA (Consiliul de Dezvoltare a Comerțului Exterior din Taiwan), în calitate de parteneri Enterprise Europe Network și în contextul apartenenței la Grupul Sectorial de Sănătate din cadrul EEN, vă invită să consultați platforma digitală “TAIWAN Global Anti-COVID-19 Pavilion”, care a fost creată de TAITRA, în scopul combaterii COVID-19.

Platforma, care poate fi accesată la următorul link: https://www.anticovid19tw.org/, reunește activitatea experților din peste 20 de instituții medicale și oferă informații utile pentru prevenirea epidemiilor, cu sprijinul Ministerului Sănătății din Taiwan, al spitalelor și al altor organizații.

Platforma oferă:

  • împărtășirea experienței de prevenire a epidemiei: platforma împărtășește experiența și expertiza Taiwanului. Vă puteți conecta cu industria, spitalele și furnizorii de servicii din Taiwan. Platforma se adresează atât specialiștilor, cât și publicului larg;
  • industrie: Taiwanul are un sistem de sănătate publică bine pus la punct, pregătire medicală și o experiență vastă în prevenirea epidemiilor. Companiile din Taiwan sunt axate, de asemenea, pe realizarea de produse asociate prevenirii epidemiei;
  • întrebări frecvente și răspunsuri din surse de încredere;
  • hartă globală cu cele mai recente informații grafice privind controalele la frontiere;
  • modelul Taiwan: măsuri de prevenire pe care Taiwanul le-a implementat cu succes în ceea ce privește combaterea răspândirii epidemiei.

 

De asemenea, în situația în care există organizații medicale sau medici care au nevoie de ajutor, sfaturi sau informații, pot fi solicitate întâlniri virtuale prin intermediul platformei.

TAITRA Taiwan – Platformă digitală creată în scopul combaterii COVID-19