INTERNAȚIONALIZARE

Extinderea pe noi piețe permite IMM-urilor să își sporească nivelul de competitivitate și durabilitatea afacerii, să reziste la concurență și să se conecteze la oportunitățile de piață pe care le oferă alte țări.

 

Citește mai mult

INOVARE

Serviciile de suport pentru inovare sunt destinate IMM-urilor care dezvoltă noi produse și servicii sau implementează noi procese pentru creșterea competitivității în piață. Venim în sprijinul acestora încă din etapa de planificare și transpunere a viziunii firmei în strategii de inovare și până la comercializarea rezultatelor proiectelor de inovare.

 

Citește mai mult

DIGITALIZARE

Când vine vorba de eficiență, simplificare, automatizare, răspunsul constă în digitalizare. Utilizarea tehnologiilor digitale pentru transformarea interacțiunilor, comunicațiilor, relațiilor și a altor procese din firmă este importantă pentru creșterea competitivității și îmbunătățirea modelelor de afaceri.

Ne propunem să sprijinim adoptarea tehnologiilor digitale la scară largă, de la soluții pentru microîntreprinderi, până la proiecte ambițioase de transformare digitală, specifice Industriei 4.0.

 

Citește mai mult

SUSTENABILITATE

Când firmele se dezvoltă și funcționează sustenabil, totul funcționează mai bine – pentru afaceri, oameni și planetă. În mod colectiv, putem crea valoare financiară, de consum, umană și societală pe termen lung, pentru toate părțile interesate.

 

Citește mai mult

REZILIENȚĂ

Capacitatea de a face față unui eveniment de forță majoră, precum o criză economică, o criză financiară sau o pandemie, reprezintă un element obligatoriu pentru stabilitatea unei companii. Sprijinim IMM-urile să reziste amenințărilor sau schimbărilor imprevizibile, dar și să iasă mai puternice din aceste perioade dificile, pline de incertitudine.

 

Citește mai mult

Cum funcționează ?

Completarea formularului de contact

Discuție cu reprezentanții EEN

Identificarea nevoilor companiei

Elaborarea planului de acțiune pentru atingerea obiectivelor vizate de companie

Monitorizarea implementării planului de acțiune

Evaluarea impactului planului de acțiune asupra companiei

Politica de Confidențialitate | Politica de Cookies