Piata Unica Europeana implineste anul acesta 30 de ani – cum poate beneficia afacerea dumneavoastra?

Aniversarea de 30 de ani a Pieței Unice europene este un moment important pentru Uniunea Europeană și pentru economia globală. In anul  1993, tarile membre Uniunii Europene au lansat Piata Unica, care a eliminat barierele comerciale dintre ele și a permis circulația liberă a bunurilor, serviciilor, capitalului și a forței de muncă.

În cele trei decenii de la lansare, Piata Unica s-a extins la 27 de țări membre și a devenit una dintre cele mai mari piețe din lume. A avut o deosebita importanta pentru creșterea economiei europene și a contribuit la prosperitatea și securitatea Uniunii Europene.

Piata Unica a facilitat afacerile transfrontaliere și a stimulat concurența, ceea ce a dus la o creștere a productivității și a inovării. A permis, de asemenea, un acces mai larg la produse și servicii noi și a oferit consumatorilor mai multe opțiuni și prețuri mai competitive.

Aniversarea a 30 de ani a pieței unice este o ocazie pentru a reflecta asupra realizărilor și a provocărilor. Piața unică a permis companiilor să se extindă la nivel european, oferind oportunități de afaceri și creștere economică.

Enterprise Europe Network (EEN) poate ajuta companiile să navigheze aceste provocări și să profite de oportunitățile pietei unice. EEN oferă servicii de consiliere pentru afaceri, inclusiv informații despre reglementări și standarde, oportunități de finanțare și acces la parteneri comerciali. De asemenea, EEN poate oferi sprijin pentru a accesa programele UE și a beneficia de oportunitățile de finanțare disponibile.

Prin intermediul EEN, companiile pot să se conecteze cu alți actori din piața unică și să își extindă activitatea în țările europene. Acest lucru poate contribui la creșterea competitivității și la creșterea economică la nivelul Uniunii Europene.

Descoperiti cum poate beneficia afacerea dumenavoastra

Piata Unica Europeana implineste anul acesta 30 de ani – cum poate beneficia afacerea dumneavoastra?

Politica de Confidențialitate | Politica de Cookies