SPIN – Centrul de Inovare-Cercetare și Transfer Tehnologic – Italia, Camera de Comerț a Israelului și Inventya Ltd., în calitate de parteneri ai Enterprise Europe Network, organizează misiunea economică și conferința internațională cu tema „Advanced innovative production system of Spirulina maxima- a case of Big Bang Disruption Innovation”, în perioada 29-30 septembrie 2019, în Lamezia Terme, Italia.

Evenimentul se concentrează pe producerea, consumul și cercetarea de Spirulina maxima, o micro algă cu un conținut ridicat de proteine care, pe lângă faptul că este răspândită ca supliment alimentar, este din ce în ce mai prezentă în diete, inclusiv diete pediatrice și sportive, cosmetice, medicina, ca purificator natural și multe altele. Misiunea economica urmărește să creeze noi relații între firmele care activează în domeniul spirulinei pentru a dezvolta noi domenii de aplicare și pentru a genera noi piețe. Accentul va fi pus pe o nouă tehnologie eficientă și ecologică.

Evenimentul include o misiune economică în data de 29 septembrie și o conferință internațională în 30 septembrie, o vizită la o societate inovatoare specializată în domeniul spirulinei, întâlniri bilaterale între antreprenori, grupuri de cercetare, instituții și parteneri Enterprise Europe Network din Italia, Marea Britanie, Israel, dar și din Argentina, Paraguay, Coasta de Fildeș și alte câteva țări.

Pentru mai multe informații despre eveniment, agendă și înregistrare la eveniment, vizitați https://een.ec.europa.eu/tools/EVE/Event/Detail/721d8ee8-4c7c-428a-af17-9d68c9afb98e  și consultați broșura / invitația atașată. 

MISIUNE ECONOMICĂ ȘI CONFERINȚĂ INTERNAȚIONALĂ „ADVANCED INNOVATIVE PRODUCTION SYSTEM OF SPIRULINA MAXIMA a case of Big Bang Disruption Innovation”, 29-30 septembrie 2019, Lamezia Terme, Italia