Misiune economică în domeniul turismului, Craiova, 11 octombrie 2023

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia organizează misiunea economică din domeniul turismului, la Craiova, în data de 11 octombrie 2023, în colaborare cu partenerul EEN din Serbia – Camera de Comerț și Industrie din Belgrad și cu sprijinul Clusterului “Magia Turismului Rural al Estului” din Zaječar, Serbia și al Agenției Regionale pentru Dezvoltarea Serbiei de Est – RARIS din Zaječar, Serbia, împreună cu Camera de Comerț și Industrie Dolj.

În cadrul evenimentului, care va avea loc la sediul ADR SV Oltenia din Calea Severinului, cladirea Novobuilding, nr. 27, Craiova, începând cu ora 11:00, vor participa 13 organizații din Serbia ce activează în domeniul turismului, scopul prezenței acestora la misiunea economică fiind acela de a-și prezenta activitatea și de a cunoaște mediul de afaceri regional, pentru a stabili noi parteneriate de cooperare cu companiile din regiunea Sud-Vest Oltenia.

Evenimentul va găzdui întâlniri bilaterale de tip B2B, cu discuții concentrate pe sectorul turismului, iar partenerii vor avea posibilitatea de a descoperi mediul de afaceri din ambele regiuni (obiective turistice, facilități de cazare, restaurante și crame).

Misiune economică în domeniul turismului, Craiova, 11 octombrie 2023

Politica de Confidențialitate | Politica de Cookies