Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia, in calitate de partener al Consortiului Ro-Boost SMEs, a organizat in perioada 29-31 august 2016, trei training-uri axate pe teme privind dezvoltarea IMM-urilor.

Modalitati de imbunatatire a strategiilor de marketing si comunicare, aspecte privind conceptul de comunicare organizationala, precum si aspecte privind functionarea mecanismelor internationalizarii unei companii au fost aduse in atentia reprezentantilor IMM-urilor participante la evenimente.

Primul training „Comunicare si marketing in cadrul IMM-urilor” a fost conceput astfel incat participantii sa deprinda abilitati pe care sa le foloseasca in comunicarea cu clientii, in special in cadrul procesului de negociere.

Training-ul „Formare profesionala” a adus in atentia participantilor la eveniment, importanta training-urilor manageriale si a team building-urilor in scopul dezvoltarii profesionale si cresterea performantei.

Cel de-al treilea training „Internationalizare – relatiile publice in companii” s-a axat pe tehnici de convingere si negociere specifice procesului de internationalizare al unei companii.

Mai multe informatii despre continutul training-urilor gasiti in fisierele PDF de mai jos

DSC06703 DSC06775 DSC06827

 

  
  
  

Sesiune de training-uri dedicata IMM-urilor din regiunea Sud-Vest Oltenia, Craiova, 29-31 august 2016