Workshop – Servicii suport oferite IMM-urilor din regiunea Oltenia prin rețeaua Enterprise Europe Network

by
35 35 people viewed this event.

Universitatea din Craiova, în calitate de membru Enterprise Europe Network, în colaborare cu Parcul Tehnologic “Tech Lane Ghent Science Park”, Primăria din Drobeta Turnu Severin și Camera de Comerț și Industrie Mehedinți, organizează marți, 23.05.2023, la Centrul Universitar Drobeta Turnu Severin workshop-ul Servicii suport oferite IMM-urilor din regiunea Oltenia prin rețeana Enterprise Europe Network.

Acțiunea se înscrie în strategia de consolidare a ecosistemului din regiunea de dezvoltare S-V Oltenia și se adresează IMM-urilor din județul Mehedinți, autorităților și organizațiilor locale care sprijină antreprenoriatul. În cadrul evenimentului vor fi prezentate serviciile oferite prin reteaua Enterprise Europe Network în vederea internaționalizării și creșterii sustenabile a firmelor. Dl. Sven Verstrepen, senior Innovation Officer și dl. Frank Witlox, senior Full Professor de la Universitatea Ghent, vor aborda aspecte de bune practici privind transferul tehnologic și inițiativa europeană EIT Urban Mobility ce vizează crearea de condiții mai bune de locuit în spațiile urbane.

Informații suplimentare despre eveniment puteți obține de la Biroul Enterprise Europe Network/Universitatea din Craiova, tel.0251.413.844, email: office.een@ucv.ro

Event registration closed.
 

Date And Time

2023-05-23 @ 10:00 to
2023-05-23 @ 13:30
 

Registration End Date

2023-05-23

Share With Friends

Workshop – Servicii suport oferite IMM-urilor din regiunea Oltenia prin rețeaua Enterprise Europe Network

Politica de Confidențialitate | Politica de Cookies