Vocea fermierilor din Oltenia în contextul noii politici agricole comune a UE – perioada 2023-2027. Noi tendințe în materie de agricultură durabilă

by
61 61 people viewed this event.

Cluster Bio Oltenia, în parteneriat cu Universitatea din Craiova – membru Enterprise Europe Network (EEN)Camera de Comert si Industrie Dolj și IPA Craiova vă invită să participați la conferința regională “Vocea fermierilor din Oltenia în contextul noii politici agricole comune a UE – perioada 2023-2027. Noi tendințe în materie de agricultură durabilă”, organizat în data de 23 februarie 2023, în incinta Universității din Craiova, Aula „Mihai I”.

Evenimentul își propune să reunească firme din regiunea de Sud-Vest din sectorul agro-alimentar, turism, precum și stakeholderi regionali și să abordeze teme de interes precum: provocările agriculturii ecologice, noile tendințe în materie de agricultură durabilă și programe de finanțare pentru fermieri.

Programul evenimentului poate fi vizualizat aici

Participarea la conferință este gratuită și se realizează pe baza unei confirmări scrise la adresa de e-mail: mae132000@yahoo.com sau office.een@ucv.ro.

To register for this event email your details to mae132000@yahoo.com

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Date And Time

2023-02-23 @ 10:30

Share With Friends

Vocea fermierilor din Oltenia în contextul noii politici agricole comune a UE – perioada 2023-2027. Noi tendințe în materie de agricultură durabilă

Politica de Confidențialitate | Politica de Cookies