Conferința Anuală RO-Boost SMEs 2.0 „Creșterea capacității IMM-urilor de a face față provocărilor actuale”, Craiova, 13 decembrie 2022

by
129 129 people viewed this event.

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, în calitate de membru al Rețelei Întreprinderilor Europene (Enterprise Europe Network – EEN), invită reprezentanții mediului de afaceri de la nivel regional la Conferința Anuală RO-Boost SMEs 2.0 „Creșterea capacității IMM-urilor de a face față provocărilor actuale”, pe care o va organiza la Hotel Ramada Plaza din Craiova, în data de 13 decembrie 2022, începând cu ora 11:00.

Evenimentul abordează tematici de interes pentru sectorul IMM, precum: evoluții economice și financiare cu impact asupra activității acestora și considerații strategice, tendințe și perspective la nivel european și local privind protecția datelor cu caracter personal, aspecte legislative referitoare la stimularea înființării și dezvoltării IMM-urilor sau digitalizarea afacerii.

De asemenea, în cadrul conferinței vor fi prezentate serviciile gratuite Enterprise Europe Network de care pot beneficia IMM-urile regionale, precum și oportunitățile de finanțare pentru companii, oferite în cadrul Programului Regional Sud-Vest Oltenia, în perioada 2021-2027.

Conferința face parte din seria de acțiuni prin intermediul cărora Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia își propune să susțină companiile regionale să își îmbunătățească performanțele, să valorifice noi oportunități, să evalueze și să gestioneze riscurile în vederea unei dezvoltări sustenabile.

Participarea la conferință este gratuită și se realizează pe baza unei confirmări scrise la adresa de e-mail: office@adroltenia.ro.

To register for this event email your details to office@adroltenia.ro

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Date And Time

2022-12-13 @ 11:00
 

Location

Share With Friends

Conferința Anuală RO-Boost SMEs 2.0 „Creșterea capacității IMM-urilor de a face față provocărilor actuale”, Craiova, 13 decembrie 2022

Politica de Confidențialitate | Politica de Cookies