PROMPERU, în calitate de mebru Enterprise Europe Network, organizează evenimentul de matchmaking SUPERFOOD MATCHMAKING 2019, care va avea loc în perioada 25-27 septembrie 2019, în Lima, Peru.

Obiectivul principal al evenimentului este de a prezenta ofertele furnizate de către cultivatori, producători și exportatori din Peru către importatorii și distribuitorii internaționali prezenți la acest eveniment. Organizația din Peru va furniza bilete de avion, pauză de masă și cazare pentru cumpărătorii internaționali.

Principalele produse vizate pentru a fi  negociate sunt:

– Fructe și legume proaspete, cum ar fi: afine, avocado, mango, struguri, banane, sparanghel, rodii, ghimbir, mandarine, ceapă dulce;

– Alimente congelate: căpșuni, afine, avocado, mango, sparanghel, anghinare;

– Pulpe și concentrate: mango, fructul pasiunii, lúcuma, camu camu;

– Ingrediente, cum ar fi: quinoa, amarant, canihua, chinoa și ingrediente funcționale: maca, camu camu, carob, lúcuma;

– Condimente și ierburi: ardei, oregano, graviola, porumb violet, noni;

– Produse din cacao: boabe de cacao, produse vrac;

– Alte produse: preparate și conserve- mancare din quinoa, ardei, măsline, mango, fasole; sosuri, dressing-uri și uleiuri: ulei de măsline, sosuri picante, maioneză fără ou, ulei de chia, ulei de sacha inchi precum și alte produse cum ar fi: băuturi instant din quinoa, topping de ciocolată, cafea de specialitate, suplimente nutritive (pulbere și extracte).

Pentru mai multe detalii, agendă si înregistrare la eveniment, va rugam sa accesati link-ul: https://match.promperu.gob.pe/publico/en/rueda-de-negocios-superfoods-p.

Înregistrările sunt deschise până la data de 31 iulie 2019.

EVENIMENT DE MATCHMAKING „SUPERFOOD MATCHMAKING 2019”, 25-27 SEPTEMBRIE, LIMA, PERU