Comisia de Promovare a Exporturilor din Peru- PROMPERU, in calitate de membru Enterprise Europe Network, organizează evenimentul de matchmaking „Centro Exporta 2019” care va avea loc in 23 mai 2019, la Centrul Cultural din Ayacucho, Peru.

Centro Exporta Business Matchmaking 2019 este un eveniment care are ca obiectiv principal prezentarea ofertelor furnizate de către cultivatori, producători și exportatori de pe coasta centrală și din zonele muntoase din Peru către importatorii și distribuitorii internaționali. Astfel, sunt vizate atât parteneriatele de afaceri între societățile peruviene din sectorul agroalimentar cu importatori și distribuitori din SUA, Europa, Asia și America Latină, cat si prezentarea oportunităților de afaceri și de investiții pe care le oferă Peru în domeniul agroindustrial și al textilelor.

Sunt vizate produse alimentare organice: quinoa, maca, cañihua, kiwi, chia, porumb uriaș de Cusco, ghimbir, turmeric, porumb violet, fasole uscată, avocado, mandarine, banane, yacon, lucuma, chirimoya, camu camu, ierburi aromatice, dar și decorațiuni interioare cum ar fi: perne, draperii, decorațiuni pentru birou, ceramică decorativă, sculpturi în onix și cuarț, covoare.

Pentru mai multe detalii, agendă și înregistrare la eveniment, va rugăm accesați link-ul: https://match.promperu.gob.pe/en/eventos/centro-exporta-2019-septima.

Înregistrările sunt deschise până la data de 20 aprilie 2019.

EVENIMENT DE MATCHMAKING „CENTRO EXPORTA 2019”, 23 MAI 2019, AYACUCHO, PERU