Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia și Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de co-organizatori, vă invită să participați la evenimentul de brokeraj online “Construction-2020”, care va fi organizat în perioada 18-19 noiembrie 2020, împreună cu parteneri Enterprise Europe Network din Bulgaria, Ungaria, România, Serbia și Turcia.

Acest eveniment va oferi companiilor mari, IMM-urilor, instituțiilor publice, asociațiilor, clusterelor, investitorilor o oportunitate unică de a stabili parteneriate de afaceri și tehnologie prin reuniuni prestabilite 1-1. Sunt vizate materialele de construcție și mașinile de construcție.

Întâlnirile bilaterale, de 20 de minute, sunt programate în funcție de disponibilitatea, interesele și obiectivele fiecărui participant. Pentru a le permite participanților să găsească partenerii potriviți, fiecare trebuie să aleagă cel puțin un articol din ”Marketplace Opportunities”.

Participarea la eveniment este gratuită, iar termenul limită pentru înregistrare este 17 noiembrie 2020. Pentru mai multe informații și înregistrare, vă rugăm să accesați următorul link: https://construction-2020.b2match.io/.

Construction-2020, eveniment virtual de brokeraj, 18 – 19 noiembrie 2020