Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia a organizat, în calitate de partener Enterprise Europe Network, Conferinţa anuală Ro-Boost SMEs – “Boosting Smart and Innovation-Driven Growth for Romanian SMEs”, în data de 21 octombrie 2016, la Centrul Multifuncţional Craiova, în cadrul Târgului de Comerţ al Olteniei.

Evenimentul a avut caracter internaţional, iar co-organizatori au fost Novi Sad – Business Incubator din Serbia şi Camera de Comerţ şi Industrie Hajdú-Bihar din Ungaria. Evenimentul a fost susţinut de către Asociaţia Europeană a Agenţiilor de Dezvoltare (EURADA), ca parte a consorţiului WATIFY.

WATIFY este o campanie, finanţată şi sprijinită de Comisia Europeană, care are ca obiectiv de baza stimularea transformării digitale a companiilor europene din diferite sectoare, în special a IMM-urilor, precum şi adoptarea  de către acestea a unor tehnologii, sisteme şi metode avansate.

Conferinţa a fost urmată de un eveniment de brokeraj adresat IMM-urilor interesate să îşi extindă afacerea către altă ţară. DigitalBusinessMatch 2016a fost un eveniment multi-sectorial, în cadrul căruia companiile regionale au avut posibilitatea să interacţioneze cu firme străine, în scopul de a stabili parteneriate de afaceri transnaţionale.

img_0537 img_0554

Conferinţa anuală Ro-Boost SMEs – “Boosting Smart and Innovation-Driven Growth for Romanian SMEs” şi evenimentul de brokeraj „DigitalBusinessMatch 2016”