Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia vă invită să participați la Conferința Anuală Ro-Boost SMEs care va avea loc în mediul virtual prin intermediul platformei Cisco Webex, în data de 19 noiembrie 2020, începând cu ora 11:00.

Evenimentul este dedicat reprezentanților mediului de afaceri de la nivel regional și abordează teme, precum: exploatarea oportunităților internaționale de dezvoltare a afacerilor, creșterea inovării în cadrul IMM-urilor și importanța bioeconomiei în ceea ce privește utilizarea energiei regenerabile. De asemenea, pe parcursul întâlnirii vor fi prezentate oportunități de finanțare, disponibile la nivel național și internațional, pentru IMM-uri.

Conferința este organizată de ADR Sud-Vest Oltenia în calitate de partener Enterprise Europe Network, în contextul derulării proiectului Ro-Boost SMEs – “Boosting Smart and Innovation-Driven Growth for Romanian SMEs”, prin care instituția urmărește sprijinirea IMM-urilor de la nivelul Regiunii Sud-Vest Oltenia, în vederea internaționalizării afacerilor și creșterii competitivității în termeni de capacitate inovativă, dinamică partenerială și valorificare a finanțărilor disponibile.

          Participarea la conferință este gratuită. Pentru mai multe detalii și înregistrare, vă rugăm să contactați experții Enterprise Europe Network de la nivelul ADR Sud-Vest Oltenia:

Mihaela Lupăncescu – manager proiect Ro-Boost SMEs

E-mail: mihaela.lupancescu@adroltenia.ro

 Alexandra Sîrbu-Dragomir – coordonator comunicare proiect Ro-Boost SMEs

E-mail: alexandra.sirbu@adroltenia.ro

 În urma confirmării participării, veți primi un mesaj cu informațiile privind logarea online prin intermediul platformei Cisco Webex.

Conferința Anuală Ro-Boost SMEs, ADR Sud-Vest Oltenia, ediție virtuală prin intermediul platformei Cisco Webex, 19 noiembrie 2020