Evenimentul se va desfășura sub egida Enterprise Europe Network, în contextul implementării de către ADR Sud-Vest Oltenia a proiectului Ro-Boost SMEs – “Boosting Smart and Innovation-Driven Growth for Romanian SMEs”, finanțat de Comisia Europeană prin programul COSME și se înscrie în seria activităţilor organizate cu scopul de a sprijini sectorul IMM să exploateze noi oportunități de dezvoltare a afacerilor.

În cadrul conferinței vor fi prezentate modalitățile prin care companiile regionale pot identifica noi parteneri internaționali de afaceri prin intermediul Enterprise Europe Network. De asemenea, programul evenimentului va cuprinde prezentări referitoare la fonduri norvegiene disponibile prin intermediul programelor operate de Innovation Norway, precum și la alte surse de finanțare, disponibile la nivel național și internațional pentru IMM-uri.

Participarea la conferință este gratuită. Pentru mai multe detalii și înregistrare, vă rugăm să contactați experții Enterprise Europe Network de la nivelul ADR Sud-Vest Oltenia:

Mihaela Dobre – manager proiect Ro-Boost SMEs

E-mail: mihaela.lupancescu@adroltenia.ro

 Alexandra Sîrbu-Dragomir – coordonator comunicare proiect Ro-Boost SMEs

E-mail: alexandra.sirbu@adroltenia.ro

În urma confirmării participării, veți primi un mesaj cu informațiile privind logarea online prin intermediul platformei Cisco Webex.

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia invită reprezentanții mediului de afaceri de la nivel regional la Conferința anuală Ro-Boost SMEs “Exploatarea oportunităților internaționale de dezvoltare a afacerilor”, care va avea loc în mediul virtual prin intermediul platformei Cisco Webex, în data de 11 noiembrie 2021, începând cu ora 10:00.