Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, în calitate de co-organizator, alături de partenerii Enterprise Europe Network din Viena – Austria, vă invită să luați parte la conferința virtuală Inteligență artificială aplicată”, în cadrul căreia va avea loc și un eveniment de brokeraj dedicat, în special, dezvoltatorilor și utilizatorilor de soluții din acest domeniu.

Principalele teme care vor fi abordate în cadrul conferinței sunt următoarele: inteligența artificială, învățarea automată, învățarea profundă și rețelele neuronale.

Ediția din acest an a conferinței se va axa pe modul în care întreprinderile din lumea reală folosesc inteligența artificială. În cadrul evenimentului vor fi prezentate:

– cazuri de informații artificiale pentru întreprinderi;

– ateliere virtuale pentru începători/intermediari/experți;

– soluții din partea unor experți internaționali renumiți pentru furnizori sau utilizatori.

De asemenea, vor avea loc și discuții de tip panel pe subiecte precum: export, durabilitate, etică sau concurență.

La evenimentul de brokeraj organizat în cadrul conferinței sunt așteptați să participe reprezentanți ai companiilor din întreaga lume. Conferința, precum și întâlnirile bilaterale, se vor desfășura virtual. Participarea este gratuită și va fi posibilă prin smartphone, browser sau tabletă.

ADR Sud-Vest Oltenia, în calitate de co-organizator, vă poate oferi sprijin pentru pregătirea unui profil de cooperare atractiv și pentru înregistrarea la eveniment.

Înregistrarea este deschisă până în data de 10 mai 2020.

Mai multe detalii regăsiți accesând următorul link: https://aaic2020.b2match.io/

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia continuă să sprijine internaționalizarea IMM-urilor și în mediul online, având în vedere contextul actual