Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, în calitate de partener al Consorțiului Ro-Boost SMEs, invită reprezentanții mediului de afaceri de la nivel regional să ia parte la o serie de evenimente pe care le organizează sub egida Enterprise Europe Network, cu scopul de a sprijini companiile în vederea îmbunătățirii capacității de management organizațional.

Seminarul „Procedurile de achiziție derulate de beneficiarii privați” va avea loc în Craiova, marți, 11 iunie 2019, începând cu ora 10:30, la Restaurant Flora Events, din strada Mihai Viteazul, nr.18. Tema abordată se referă la nereguli și corecții financiare aplicabile beneficiarilor privați implicați în procedurile de achiziție de produse/servicii/lucrări. De asemenea, pe parcursul evenimentului vor fi prezentate serviciile Rețelei Enterprise Europe Network, care oferă IMM-urilor, un instrument integrat de promovare, cu scopul de a le sprijini în vederea accesării de noi piețe și parteneri, precum și oportunitățile de finanțare disponibile la nivel național și internațional pentru IMM-uri.

Training-ul „Achiziții derulate de beneficiarii privați – procedura competitivă conform ordinului nr. 1284/2016” va fi organizat atât în Râmnicu Vâlcea, în data de 12 iunie 2019, la Hotel Sofianu – strada Știrbei Vodă, cât și în Târgu-Jiu în data de 13 iunie 2019, la Hotel Story – bulevardul Ecaterina Teodoroiu, nr. 78. Pentru ambele locații, ora de începere este 11:30. Tematica evenimentelor este reprezentată de procedura competitivă aplicabilă solicitanților/beneficiarilor privați pentru atribuirea contractelor de furnizare servicii sau lucrări finanțate din fonduri europene.

 

ADR Sud-Vest Oltenia organizează o serie de evenimente dedicate mediului de afaceri de la nivel regional, în perioada 11-13 iunie 2019