Sofia Tech Park SA, cu sprijinul Direcției Generale pentru Mediu a Comisiei Europene și al Ministerului Mediului și Apelor al Republicii Bulgaria, organizează cea de-a 21-a ediție a Forumului european privind ecoinovarea, în perioada 5-6 februarie 2018, în Sofia, Bulgaria.

 

Forumul va examina soluții eco-inovatoare pentru îmbunătățirea calității aerului, reunind companii și autorități publice care au reușit deja să dezvolte și să implementeze noi tehnologii eficiente sau modele inovatoare de afaceri și de guvernanță, cu cei care caută astfel de soluții și practici.

 

Evenimentul va aborda poluarea atmosferică provenind din utilizarea energiei, a transportului și a agriculturii. Problema modalității de asigurare a finanțării soluțiilor eco-inovatoare va fi, de asemenea, discutată.

 

Evenimentul se va desfasura in limbile engleza si bulgara.  

 

Forumul impulsionează stimularea ecoinovării în acest domeniu, astfel încât produsele, serviciile și modelele mai accesibile, mai eficiente și mai rentabile să fie create, testate și utilizate pe scară largă în țările europene.

 

Sesiuni:

 

Sesiunea 1 – Deschiderea Forumului

Sesiunea 2 – Energia si calitatea aerului

Sesiunea 3 – Focus pe subiectele importante

Sesiunea 4 – Transportul si calitatea aerului

Sesiunea 5 – Masuri financiare de suport

Sesiunea 6 – Mesajele Forumului

 

Pentru mai multe informații și inregistrare:

http://ec.europa.eu/environment/ecoinnovation2018/1st_forum/

Forum de eco-inovare, ed. 21, 5-6 februarie 2018, Sofia, Bulgaria